fbРаботно време: от понеделник до петък от 10.00 ч. – 17:00 ч и събота 10:00 ч. – 15:00 ч

  Магазин

контакт

             rug_store_thessaloniki

Handmade carpets e-shop - CarpetU2

Електронният магазин за ръчно изработени килими CarpetU2 е новото попълнение на фирмата Taba Tabaee а нейният клон се намира в град Солун. Фирмата се занимава с продажби на едро и дребно на ръчно изработени персийски килими от 1990 г. Огромното разнообразие от килими в нашата колекция, тяхното качество и автентичност са нещо ново на европейския електронен пазар. Много ниските цени, които предлагаме поради директния внос на нашите килими от Иран (Персия), без посредници, доведе до повишаване на интереса на нашите клиенти не само от Европа, но и в цял свят.

Това е и причината, поради която създадохме електронния магазин CarpetU2. С гаранцията на фирма Taba Tabaee и постоянство в качеството на предлаганите от нас стоки и услуги, сега Ви предоставяме възможността да закупите ръчно изработени килими от цял свят. Всички наши килими са съпроводени от сертификат за автентичност, който е подписан от Yazdan Taba Tabaee, работил като оценител на килими в Музея на изкуствата в Техеран.

Един от най-важните ни ръководни принципи е съвършенството, затова електронният ни магазин Ви гарантира бърза, лесна и най-вече сигурна покупка. В желанието си да изградим отношения на доверие между нас и нашите клиенти, ви предлагаме нашите килими с множество професионални снимки представящи всеки килим точно както ще изглежда и във вашия дом.