fb

Начини на плащане

Плащане с кредитна карта / PaypalПлащанията с кредитна карта в нашия електронен магазин се осъществяват през Paypal, най-сигурната система за плащания в света. Ако сте избрали за начин на плащане опцията кредитна карта и след като завършите своите покупки и попълните данните за изпращане нашият сайт ви препраща в защитената среда на Paypal, за да приключите плащането с гарантирана сигурност и безопасност.

Paypal приема всички кредитни и дебитни карти и плащането може да си извърши:

  1. С вашата кредитна карта в Paypal без да създавате акаунт, или
  2. като използвате вашия акаунт в PayPal.

След като приключи транзакцията ще получите писмо за потвърждение на поръчката както от нас, така и от paypal и процедурата по изпращането ще започне веднага.

В никакъв случай електронният магазин CarpetU2 или негов представител няма да ви поиска данните на вашата карта, нито пък ще приеме да извърши покупката от ваше име и да използва вашата карта.

Внасяне по банкова сметка

След като завършите своята поръчка online ще трябва да внесете цялата сума в банковата сметка на фирмата в срок от пет (5) работни дни. За да започне веднага процедурата по изпращането ще трябва да ни изпратите платежното нареждане или банковото бордеро на факс (+30) 2310 302600 или по e-mail на адрес info@carpetu2.com. В противен случай изпращането на поръчката ще започне, когато вашето плащане се регистрира в нашата сметка.
Можете да внесете сумата по някоя от следните сметки:

Банка Пиреос (за плащане в евро):  • Номер на сметка: 6076-127238-594
  • IBAN: GR21 0172 2200 0052 2009 4747 862
  • BIC/Swift Code: PIRBGRAA
  • Титуляр на сметката: CARPET U2 MONOPROSOPI IKE
  • Адрес на банката: 4 Amerikis str., Postal Code 10564, Athens, Greece

Като основание за плащането, молим, да укажете кода на вашата поръчка, който ви изпращаме с e-mail.
Крайната сума се изписва автоматично щом изберете плащане по банков път като начин на плащане. Разходите за прехвърляне се поемат единствено от купувача.

Плащане в момента на доставката

Щом изберете „Плащане в момента на доставката” като начин на плащане, веднага щом приключите поръчката започва процедурата по изпращане, но първо ще се свържем с вас по телефона, за да потвърдим данните по изпращането. Плащането извършвате в брой в момента на получаване. Таксата за доставка е 20 евро (the fee in other currencies depends on the daily exchange rate).