fbРаботно време: от понеделник до петък от 10.00 ч. – 17:00 ч и събота 10:00 ч. – 15:00 ч

  Магазин

Начини на плащане

Плащане с кредитна карта / PaypalПлащанията с кредитна карта в нашия електронен магазин се осъществяват през Paypal, най-сигурната система за плащания в света. Ако сте избрали за начин на плащане опцията кредитна карта и след като завършите своите покупки и попълните данните за изпращане нашият сайт ви препраща в защитената среда на Paypal, за да приключите плащането с гарантирана сигурност и безопасност.

Paypal приема всички кредитни и дебитни карти и плащането може да си извърши:

  1. С вашата кредитна карта в Paypal без да създавате акаунт, или
  2. като използвате вашия акаунт в PayPal.

След като приключи транзакцията ще получите писмо за потвърждение на поръчката както от нас, така и от paypal и процедурата по изпращането ще започне веднага.

В никакъв случай електронният магазин CarpetU2 или негов представител няма да ви поиска данните на вашата карта, нито пък ще приеме да извърши покупката от ваше име и да използва вашата карта.

Плащане в момента на доставката

Щом изберете „Плащане в момента на доставката” като начин на плащане, веднага щом приключите поръчката започва процедурата по изпращане, но първо ще се свържем с вас по телефона, за да потвърдим данните по изпращането. Плащането извършвате в брой в момента на получаване. Таксата за доставка е 25 евро (the fee in other currencies depends on the daily exchange rate).